(0) 34 8 34 21 21 - DIRECT ADVIES

0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

AkoestiekDirect staat voor direct.

Geen overbodige dingen die het complex en duur maken, maar direct de juiste akoestische oplossing.

Eenvoud door beheersing van de materie.

 

Het team

Akoestiek is mensenwerk. De mensen achter AkoestiekDirect hebben alle een passie om de akoestiek te verbeteren. Iedere week horen we de verbetering zodra we weer bij een klant onze producten hebben afgeleverd of een project hebben afgerond. Of het gaat om grote projecten of een enkel paneel boven de bank, het resultaat, daar doen we het voor.

Wij zijn geen materialenverkopers, maar hebben echt verstand van akoestiek. We voeren metingen uit, doen akoestische calculaties en zorgen voor de best mogelijke producten, in diverse prijsklasses.

Behalve akoestische verbeteringen in kantoren, scholen en horeca, hebben we veel verstand van audio akoestiek, voor HiFi, Home Cinema en studio.

Onze ervaring en kennis zorgen ervoor dat we direct tot de kern komen en de oplossing snel en effectief realiseren

2013

Opgericht als Rivasono BV. Rivasono richt zich met succes op maatwerk-opdrachten, design en ontwikkeling van akoestische producten voor in huis en voor audio. In 2016 is AkoestiekDirect hieraan toegevoegd als het adres voor standaardproducten en bewezen oplossingen voor wonen, werken en audio. Tevens is AkoestiekDirect een webshop met prima producten tegen scherpe prijzen.

2016

In 2016 is AkoestiekDirect hieraan toegevoegd als het adres voor standaardproducten en bewezen oplossingen voor wonen, werken en audio. Tevens is AkoestiekDirect een webshop met prima producten tegen scherpe prijzen. AkoestiekDirect is een handelsnaam van Rivasono BV.