(0) 34 8 34 21 21 - DIRECT ADVIES

0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

 

 

Uw klanten komen liever terug bij betere akoestiek

Elkaar niet kunnen verstaan is een veel voorkomede klacht van bezoekers

Betere akoestiek in Bistro Basta Groningen

Prettige akoestiek, klanten die weer graag terugkomen bij Bistro Basta, Groningen

 

Een restaurant met een moderne inrichting ziet er fraai uit maar klinkt meestal niet prettig. Dit wordt met name duidelijk op een drukke dag als de klanten steeds harder praten om boven het achtergrondgeluid uit te komen.

Dat het geluid onprettig is komt voort uit de afwezigheid van materiaal wat geluid in zich opneemt (absorbeert). Geluid blijft te lang weerkaatsen op de harde oppervlakken.

De slechte akoestiek heeft effect op uw klanten: ze worden vermoeid, ongeduldig en willen snel weer weg. Dit betekent voor u o.a. weinig echt tevreden klanten en minder omzet per klant. Ook voor personeel is de slechte akoestiek onprettig, het geluid werkt beperkend voor het bieden van goede service en maakt het werk vermoeiend en extra stressvol.

De akoestiek in uw restaurant kunt u op een gemakkelijke en fraaie manier verbeteren met de speciaal voor deze toepassing geselecteerde akoestische producten van AkoestiekDirect. Veelal kunnen deze eenvoudig opgehangen worden en is binnen 1 dag het akoestiek-probleem definitief opgelost. 

Wij hebben veel ervaring met het verbeteren van akoestiek en denken graag met u mee voor een oplossing die volledig past in de inrichting van uw restaurant en het budget. Hierbij is te kiezen uit een scala aan producten van onopvallend tot echte eye-catchers.

Kijk voor meer informatie over de producten en toepassingsvoorbeelden hieronder. Wij weten zeker dat wij ook bij u de akoestiek op een mooie manier kunnen verbeteren: meer tevreden klanten en uitgerust personeel.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Restaurant / Café

Restaurant / Café

Direct antwoord op uw vraag? Bel: 0348 - 34 21 21

Adviesplan voor uw situatie? Vraag online aan

 

Producten zien? Maak een showroom afspraak

Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

20 artikel(en)